School Verhuur

U laat de kinderen op school een kaartje invullen (Klik op de print-knop hieronder). De kaartjes liggen ook voor de winkel in de hal van de ijsbaan, maar het werkt sneller als het op school alvast ingevuld is.

LET OP!!!

Het geld moet apart van het huurkaartje zijn, DUS NIET huurkaartje op de geldenveloppe plakken. Maar schoolnaam kaartje los van de geld enveloppe of vastnieten met 1 nietje! (niet met plakband a.u.b.)
Dit bovenstaande zorgt voor een snelle verwerking in de verhuur.

De kinderen komen dan via de winkel binnen en wij verzorgen de uitgifte en inname van de schaatsen. U hoeft alleen te controleren of alles goed gaat met de kinderen, de rest doen wij! (Probeer de kinderen in 1 groep in de winkel te krijgen i.v.m. snel uitleveren)

Voordat u weer van de ijsbaan vertrekt komt u in de winkel om te vragen of alle schaatsen teruggebracht zijn (de school staat borg voor de schaatsen).

Als van dit bovenstaande systeem gebruik gemaakt wordt, gaat de school automatisch akkoord met de borgstelling.

Betaling kan contact of via pin. Pinnen is alleen mogelijk wanneer de verhuur voor alle kinderen in één keer wordt voldaan door de schoolleiding.

De huurprijs bedraagt € 5,00 per paar en is voor maximaal 2 uur. Deze prijs geldt voor Combi III, Combi II, kunst- en hockeyschaatsen. Andere modellen zie prijzen algemene verhuur.

Als U voor 8:30 uur komt schaatsen, gelieve dit 24 uur van te voren door te bellen aan ons op nr. 023-5275997.
Wij hebben dan van u nodig: de dag (ma t/m vrij), de datum, de starttijd dat u gaat schaatsen. Hier zijn geen extra kosten aan vervonden. Wel moeten er minimaal 6 paar huurschaatsen worden afgenomen.

© 2003 - 2019 www.engelbertsport.nl
U kunt geen rechten ontlenen aan deze website. Eventuele typefouten voorbehouden.